Різдвяні зустрічі

2015-01-06

Різдвяні зустрічі у Нижньодуванській ЗОШ І-ІІІ ст.

Багата і щедра українська земля своїми полями, лісами, річками і дібровами. Багата на хліб і пісню. А ще наше багатство – народні традиції та обряди , які з материнським молоком ввібрала кожна дитина та понесла в світ, примножуючи та плекаючи в своєму серці.

Починаючи з кінця грудня й до цього часу, дзвенять в усій Україні новорічні пісні, колядки і щедрівки. Люди ходять від хати до хати, щоб побажати одне одному миру, добробуту та благополуччя.

Плекаючи традиції українського народу, 6 січня 2015 року педагогічний колектив та учні Верхньодуванської ЗОШ І-ІІІ ступенів, завітали на гостини до Нижньодуванської ЗОШ, де відбулися Різдвяні зустрічі. Учениця Верхньодуванської ЗОШ І- ІІІ ступенів Янголенко Олена та вчитель Янголенко Юлія Юріївна подарували присутнім новорічні пісні – привітання. Святкову програму продовжили господарі заходу – учні Нижньодуванської ЗОШ І- ІІІ ступенів та потішили присутніх яскравим виступом, подарувавши новорічну виставу «Сніговик – поштар» та безліч позитивних вражень./Files/images/P1010169.JPG

По завершенню вистави усміхнених школярів та педагогічні колективи обох шкіл привітали зі святом Різдва Христового директори шкіл – Бикова Лідія Василівна та Кривошлик Олександр Павлович та вручили малечі солодкі подарунки. Директор Нижньодуванської ЗОШ І- ІІІ ступенів Бикова Лідія Василівна побажала присутнім, щоб такі мистецькі свята стали для обох шкіл приємною традицією, адже подібні заходи є яскравою ілюстрацією творчої співпраці учнівського та педагогічного колективів шкіл Нижньодуванського міжшкільного освітнього округу та наголосила, що сьогодні як ніколи, українці потребують активної діяльності, спрямованої на зміцнення духовної єдності.

Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi